×
×
image
2016 Μάρτιος – Fytro και… κάθε μέρα Σαρακοστή!

Είναι πολλοί εκείνοι που, αναγνωρίζοντας τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό, υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να αποτελεί μια επαναλαμβανόμενη συνήθεια! Άλλοι συνδυάζουν την περίοδο της σαρακοστής με τον ερχομό της άνοιξης και θεωρούν ότι αποτελεί ιδανική αφορμή για να ξεκινήσει η συνολική εσωτερική και εξωτερική ανανέωση, ενόψει καλοκαιριού! Όλοι όμως διστάζουν με τη σκέψη ότι οι περιορισμοί της νηστείας δεν εφαρμόζονται εύκολα στην καθημερινότητα.

 

Η απάντηση λέγεται… Fytro! Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ισορροπημένης διατροφής που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε γευστικά πιάτα, αποκομίζοντας τα οφέλη της νηστείας αλλά και εξασφαλίζοντας παράλληλα στον οργανισμό σας τα ημερήσια απαραίτητα αποθέματά του σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

 

Έτσι, με τα προϊόντα Fytro η νηστεία της Σαρακοστής μπορεί να εξελιχτεί από  μια ιδανική ευκαιρία για αποτοξίνωση, σε μια ευεργετική καθημερινότητα με μια σταθερή, υγιεινή διατροφή που θα συμβάλει τόσο στον έλεγχο του βάρους όσο και στην καλή υγεία μας, μέσα στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η Fytro προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για κάθε γεύμα της ημέρας, όπως Πλιγούρι, ΔημητριακάΚιμά και Κεμπάπ από Σόγια, Μαύρη ή Ακατέργαστη Καστανή ΖάχαρηΡυζογκοφρέτες, Μαρμελάδες κλπ.

 

Ειδικά, τα προϊόντα Σόγιας Fytro αποτελούν σημαντική πηγή φυτικών πρωτεϊνών, άρα, μεταξύ άλλων, εξαιρετικό υποκατάστατο ζωικών προϊόντων. Σε αυτά περιλαμβάνονται Κιμάς και Κεμπάπ από Σόγια, που είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, κάλιο και πηγή μαγνησίου. Επιπλέον το Ρόφημα Σόγιας Fytro είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας, καθώς είναι 100% φυτικό προϊόν, δεν περιέχει λακτόζη, δεν περιέχει γλουτένη, είναι πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες και αποτελεί πηγή ασβεστίου.