×
×
Πλιγούρι
100% ΦΥΤΙΚΟ el VEGAN el ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ el ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ el ΜΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ el

Το πλιγούρι είναι ολόκληρος ο κόκκος σταριού τεμαχισμένος. Είναι πολύ διαδεδομένη τροφή στην ανατολική Μεσόγειο και χρησιμοποιείται στη μαγειρική για περισσότερα από 4.000 χρόνια.

Τα δημητριακά βρίσκονται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας λόγω της σημαντικής διαθρεπτικής τους αξίας. Το Πλιγούρι Fytro είναι πηγή φυτικών ινών και φωσφόρου και είναι πλούσιο σε μαγγάνιο. Το μαγγάνιο και ο φώσφορος συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Το μαγγάνιο συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, μέσα στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Τέλος, ο φώσφορος συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών.

 

Το Πλιγούρι Fytro είναι ένα προϊόν φυσικό και ταιριάζει απόλυτα στη σύγχρονη διατροφή. Είναι προβρασμένο και αυτό βοηθάει στο να μαγειρεύεται εύκολα και να είναι ευκολοχώνευτο. Χρησιμοποιείται στις σαλάτες, ενώ μπορεί σε συγκεκριμένες συνταγές, να αντικαταστήσει το ρύζι.

 

Το Πλιγούρι Fytro είναι ιδανικό για: γεμιστά, κεφτεδάκια, μπιφτέκια, σούπες, πίτες, σαλάτες, ριζότο, γεμίσεις κρεατικών.