×
×
image
2015 Ιούνιος – Ανάλαφρο καλοκαίρι παρέα με την Fytro

Τώρα το καλοκαίρι, η διάθεση μας γίνεται ανάλαφρη. Το ίδιο όμως πρέπει να γίνει και η διατροφή μας. Μία ισορροπημένη διατροφή, με θρεπτικά, γευστικά και ανάλαφρα γεύματα σε συνδυασμό με επαρκή ενυδάτωση του οργανισμού, είναι απαραίτητη ιδιαίτερα όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Στην προσπάθεια αυτή, σύμμαχος μας είναι η Fytro. Επιλέγοντας προϊόντα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, μπορούμε να ετοιμάσουμε ισορροπημένα γεύματα εξασφαλίζοντας στον οργανισμό μας θρεπτικά συστατικά, επάρκεια φυτικών ινών χωρίς να τον επιβαρύνουμε με πολλά λιπαρά και θερμίδες.

Πάρτε μια καλοκαιρινή γεύση: το πρωί ξεκινάμε την μέρα μας με ένα μπολ Δημητριακών Fytro ολικής άλεσης. Επιλέγουμε τραγανές νιφάδες δημητριακών με αποξηραμένα φρούτα ή με άλλα λόγια επιλέγουμε Muesli Fytro. Το απολαμβάνουμε με γάλα ή δροσερό γιαούρτι και προσθέτουμε ανάλατους ξηρούς καρπούς. Εναλλακτικά προτείνουμε ένα μπολ με Νιφάδες Βρώμης Fytro ή Bran Flakes Fytro, που προσφέρουν στον οργανισμό μας βιταμίνες και σίδηρο.

Λίγο αργότερα, ετοιμάζουμε νόστιμα και γρήγορα σνακ, με Ρυζογκοφρέτες Fytro και άπαχο τυρί, μέλι ή Mαρμελάδα Fytro, που θα μας χορτάσουν χωρίς να μας επιβαρύνουν με περιττές θερμίδες και λιπαρά. Κάθε Ρυζογκοφρέτα Fytro περιέχει μόλις 26 θερμίδες!

Για τα γεύματα μας επιλέγουμε δροσερές σαλάτες με ντομάτα, φρέσκα μυρωδικά όπως βασιλικό και δυόσμο, τόνο ή κοτόπουλο και Πλιγούρι Fytro, που είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και μαγγάνιο που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και στην  προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Φυσικά δεν ξεχνάμε όλη την ημέρα, να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας, με πολλά ροφήματα και χυμούς όπου προσθέτουμε Καστανή Ακατέργαστη ή Μαύρη Ζάχαρη Fytro.