×
×
image
2015 Ιούλιος – Back to work με Fytro!

Γυρίσατε από διακοπές; Τέλεια! Ήρθε λοιπόν η στιγμή να μπούμε ξανά σε πρόγραμμα και ρυθμό. Να θέσουμε τους στόχους της νέας σεζόν.  Ρεαλιστικοί, μετρήσιμοι, συγκεκριμένοι και εφαρμόσιμοι, οι στόχοι θα μας κρατήσουν σε πρόγραμμα, θα μας γεμίσουν ικανοποίηση, θα μας χαρίσουν αυτοπεποίθηση.

Εφαρμόζουμε και ακολουθούμε ένα lifestyle για υγεία και ευεξία. Διατηρούμε ή βελτιώνουμε τη φόρμα μας, και εξασφαλίζουμε θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό μας.

Η Fytro σου δίνει προτάσεις για καλές διατροφικές συνήθειες που λύνουν τα χέρια στο γραφείο ακόμα και όταν έχουμε απαιτητική μέρα.

Πρόσληψη φυτικών ινών στο πρωινό με Δημητριακά Fytro.

Τα Δημητριακά Fytro είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες, σίδηρο και φυτικές ίνες και συνδυάζουν θρεπτικά συστατικά για ένα δυνατό πρωινό ξεκίνημα!

Ελαφρύ, θρεπτικό και νόστιμο μεσημεριανό με Κινόα ή Πλιγούρι Fytro.

Καφές στο meeting με Καστανή Ζάχαρη Fytro!

Η Καστανή Ζάχαρη Fytro είναι 100% φυσικό προϊόν. Ιδανική για τον καφέ και όλα τα ροφήματα.

Για όσους ακολουθούν πρωτεϊνική διατροφή..

Και για εσάς υπάρχει λύση. Τα προϊόντα σόγιας Fytro είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες και περιέχουν μόνο φυτικά λιπαρά. Είναι κατάλληλα για όσους θέλουν να αποφύγουν τις ζωικές πρωτεΐνες.

Δεκατιανό & grab and go snacks με Fytro!

Επιλέγουμε Ρυζογκοφρέτες Fytro. Είναι χωρίς γλουτένη, περιέχουν φυτικές ίνες και έχουν μόλις 26 θερμίδες η μία. Τις έχουμε πάντα στην τσάντα μας.