×
×
Σαλάτα με Πλιγούρι Fytro
Υλικά

1 ποτήρι (200 γρ.) Πλιγούρι Fytro
150 γρ. ψιλοκομμένη φέτα
200γρ. (ψιλοκομμένο) αγγούρι
200 γρ. ντομάτα φρέσκια (ψιλοκομμένη δίχως σπόρους)
10 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα μέντας ή δυόσμου
Λίγο αλάτι
110 ml ελαιόλαδο
20 ml λεμόνι

Εκτέλεση

Βράζουμε το Πλιγούρι Fytro, για 2’ σε 700 ml νερό και το αφήνουμε να απορροφήσει το νερό του (να φουσκώσει). Το πλένουμε, το στραγγίζουμε και προσθέτουμε τη φέτα, το αγγούρι, τη ντομάτα, τα φύλλα μέντας ή δυόσμου, λίγο αλάτι (δοκιμάζοντας), το ελαιόλαδο και το λεμόνι.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

image