6 μέτρια ξινόμηλα (350 γρ.)
30-40 γρ. Μαύρη Zάχαρη Fytro
30 ml σπορέλαιο
1,5 γρ. κανέλα
200 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά
250 γρ. Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro
Λίγο Muesli Fytro
Καθαρίζουμε τα μήλα, αδειάζουμε το εσωτερικό και τα ραντίζουμε με τη Μαύρη Zάχαρη Fytro, το σπορέλαιο και την κανέλα. Ψήνουμε στους 200 ºC μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνουμε τα μήλα να κρυώσουν. Παράλληλα, ανακατεύουμε το γιαούρτι με 200 γρ. Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Γεμίζουμε το εσωτερικό των μήλων με το μίγμα και περιχύνουμε ότι περισσέψει. Ανακατεύουμε άλλα 50 γρ. Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro με 30 ml νερό και περιχύνουμε τα μήλα. Πασπαλίζουμε με Muesli Fytro και σερβίρουμε.