Για 2 μπολ
150 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Ολικής Άλεσης Fytro
600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
40 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη Fytro
1 κουτ. γλυκού κανέλα
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
Για το γαρνίρισμα:
6 βερίκοκα αποξηραμένα
2 κουτ. σούπας μαύρες σταφίδες
2 κουτ. σούπας καρύδια χοντροκομμένα
2 κουτ. σούπας κάσιους χοντροκομμένα
κανέλα
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα, τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro, την κανέλα, τη βανίλια, το αλάτι και τις Νιφάδες Βρώμης Ολικής Άλεσης Fytro.
Τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε με σύρμα χειρός μέχρι να πάρει βράση και να πήξει το μίγμα.
Αποσύρετε από τη φωτιά, μοιράζετε σε δύο μπολ και γαρνίρετε με τα αποξηραμένα βερίκοκα, τις σταφίδες, τα καρύδια και τα κάσιους. Πασπαλίζετε με κανέλα.