×
×
Πλιγούρι με λαχανικά και ρεβίθια
Υλικά

250 γρ. Πλιγούρι Fytro
2 καρότα κομμένα σε μικρούς κύβους
3 τομάτες κομμένες σε μικρούς κύβους
1 πιπεριά σε μικρούς κύβους
5 Αραβικές πίτες
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. ρεβίθια
3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 σακουλάκι ρόκα baby

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Πλιγούρι Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε τις τομάτες, τα φρέσκα κρεμμύδια και το καρότο που το έχετε σοτάρει σε ένα τηγάνι ελαφρώς, για 10 λεπτά.
Μουλιάζετε τα ρεβίθια και τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά, πετώντας την αρχική ποσότητα νερού. Τα σουρώνετε και αφού έχουν βράσει καλά και έχουν μαλακώσει, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Σε μια αραβική πίτα απλώνετε μια κουταλιά γιαούρτι, 2 κουταλιές πλιγούρι και από μια κουταλιά μίγμα τομάτας και ρεβίθια, γαρνίρετε με λίγη ρόκα και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο.
Το ίδιο ακολουθείτε και στις υπόλοιπες πίτες.

Πλιγούρι με λαχανικά και ρεβίθια