600 γρ. κρέμα τυριού άγλυκη με χαμηλά λιπαρά
200 γρ. Καστανή Ζάχαρη ή Μαύρη Ζάχαρη Fytro
50 ml νερό
1/2 λεμόνι τρίμμα
1/2 φλιτζάνι του καφέ χυμό λεμόνι
1-2 βανίλιες
200-250 γρ. μπισκότο χοντροκομμένο
150 γρ. μαργαρίνη light
Χτυπάμε την κρέμα τυριού, να γίνει αφράτη. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να βράσει 3 λεπτά τη ζάχαρη Fytro με 2-3 σταγόνες λεμόνι με το νερό. Ρίχνουμε μέσα στο μίγμα τυριού το τρίμμα και το χυμό λεμονιού.
Ρίχνουμε σιγά σιγά την καραμέλα στο μίγμα. Αφού ανακατέψουμε καλά προσθέτουμε τις βανίλιες.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Τα βάζουμε σε βάση και το αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει. Προσθέτουμε το μίγμα και το βάζουμε στην κατάψυξη. Αφού παγώσει καλά, στρώνουμε από πάνω λίγη μαρμελάδα που πρώτα έχουμε ζεστάνει σε κατσαρολάκι.