×
×
Παγωτό Cheesecake
Υλικά

ΓΙα 4 ατομικά cheesecake

600 γρ. κρέμα τυριού άγλυκη με χαμηλά λιπαρά
200 γρ. Καστανή Ζάχαρη ή Μαύρη Ζάχαρη Fytro
50 ml νερό
1/2 λεμόνι τρίμμα
1/2 φλιτζ. του καφέ χυμό λεμόνι
1-2 βανίλιες
200-250 γρ. μπισκότο χοντροκομμένο
150 γρ. μαργαρίνη light
6 κουτ. σούπας Μαρμελάδα Ροδάκινο Fytro

Εκτέλεση

Χτυπάμε την κρέμα τυριού, να γίνει αφράτη. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να βράσει 3 λεπτά τη Ζάχαρη Fytro με 2-3 σταγόνες λεμόνι με το νερό. Ρίχνουμε μέσα στο μίγμα τυριού το τρίμμα και τον χυμό λεμονιού.
Ρίχνουμε σιγά σιγά την καραμέλα στο μίγμα. Αφού ανακατέψουμε καλά, προσθέτουμε τις βανίλιες.

Λιώνουμε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε 4 τσέρκια διάστασης 8-10 εκ. το καθένα σε ταψάκι που έχουμε καλύψει με χαρτί φούρνου. Απλώνουμε τα σπασμένα μπισκότα στη βάση από τα τσέρκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Στη συνέχεια, μοιράζουμε το μίγμα της κρέμας πάνω στα μπισκότα και τα βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν. Αφού παγώσουν, στρώνουμε από πάνω τη Μαρμελάδα Ροδάκινο Fytro, αφού πρώτα την έχουμε ζεστάνει σε ένα κατσαρολάκι.

Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιησετε μαρμελάδα με τη γεύση της αρεσκείας σας.

Παγωτό Cheesecake