×
×
Παγωτό Σοκολάτα
Υλικά

400 γρ. (3-4 τεμάχια) μπανάνες χωρίς τη φλούδα
150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό ρόφημα της επιλογής σας
1 βανίλια
80 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη Fytro
20 γρ. (4 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ

Εκτέλεση

Κόβετε τις μπανάνες σε μικρά κομμάτια και τις βάζετε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Βάζετε τις παγωμένες μπανάνες με τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro και τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά.
Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μπολ και το τοποθετείτε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και το χτυπάτε ξανά για να γίνει πιο αφράτο. Σερβίρετε.

Παγωτό Σοκολάτα