×
×
Μπισκότα με Ρόφημα Σόγιας Fytro
Υλικά

1/2 φλιτζ. Αλεύρι για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1/2 φλιτζ. αλεύρι ολικής άλεσης
1/2 φλιτζ. Νιφάδες Βρώμης Fytro 
2 κουτ. τσαγιού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
2 κουτ. σούπας Μαύρη Ζάχαρη Fytro 
2 κουτ. σούπας φυτική μαργαρίνη και επιπλέον ποσότητα για βουτύρωμα του ταψιού ή του πυρέξ
1/3 φλιτζ. Ρόφημα Σόγιας Fytro 
1 αυγό και 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Αλείψτε ένα ταψί ή ένα πυρέξ με μαργαρίνη. Ανακατέψτε καλά τη μαργαρίνη με τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αυγό και το αλάτι μέχρι να γίνει μια ενιαία κρεμώδης μάζα.  Προσθέστε το Αλεύρι για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το Ρόφημα Σόγιας Fytro με Ασβέστιο. Ανακατέψτε πολύ καλά.

Προσθέστε το αλεύρι ολικής άλεσης και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro.  Πλάστε τη μάζα σε 12 μικρά μπαλάκια. Τοποθετήστε τα στο ταψί ή πυρέξ και πιέστε τα ελαφρώς με ένα πιρούνι ή με το χέρι.

Ψήστε για 12 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα στις άκρες.

Βγάλτε τα μπισκότα από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν.

image