×
×
Γλυκόξυνο Κοτόπουλο
Υλικά

750 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
80 ml σησαμέλαιο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποποιημένο
180 γρ. κρεμμύδι
180 γρ. πιπεριά
200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κουτ. σούπας γεμάτη Mαύρη Ζάχαρη Fyrto
Λίγο ξύδι βαλσάμικο
Σόγια sauce
200 γρ. κέτσαπ
180 γρ. ανανά φρέσκο

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο σησαμέλαιο. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά πολτοποιημένα. Ανακατεύουμε και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τη Mαύρη Ζάχαρη Fyrto, το ξύδι και τη σόγια σως και αφήνουμε να βράσει. Ανακατεύουμε και την κέτσαπ.

Λίγο πριν βγει το φαγητό προσθέτουμε και τον ανανά.

Σερβίρουμε με ρύζι ατμού, μακαρόνια κλπ.

Γλυκόξυνο Κοτόπουλο