60 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
50 ml ξύδι βαλσάμικο
50 ml λευκό κρασί
100 ml χυμό πορτοκάλι (ή ανανά)
50 ml σησαμέλαιο
300 γρ. κέτσαπ
Σόγια sauce
Αλάτι
Πιπέρι,
Λίγο κόλιανδρο
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη Μαύρη Zάχαρη Fytro και τη σβήνουμε με το ξύδι και το κρασί. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι (ή ανανά), το σησαμέλαιο, την κέτσαπ, και σόγια σως όσο θέλουμε δοκιμάζοντας, αλάτι, πιπέρι, λίγο κόλιανδρο. Την αφήνουμε να βράσει 2-3 λεπτά, ή όσο θέλουμε να δέσει.
Σερβίρεται ζεστή ή προαιρετικά αφού κρυώσει προσθέτοντας φρέσκο κρεμμύδι και πιπεριές κομμένες σε κύβους.