×
×
Buddha bowl με Πλιγούρι Fytro, Λαχανικά και Σάλτσα Βαλσάμικου
Υλικά

150 γρ. Πλιγούρι Fytro

3 τομάτες

30 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 αγγούρι κομμένο σε sticks

1 κρεμμύδι άσπρο ξερό κομμένο σε ροδέλες

για τη Σάλτσα Βαλσάμικου:

50 ml (1/4 φλιτζ.τσαγιού) ξίδι βαλσάμικο

150 ml( ¾ φλιτζ.τσαγιού) ελαιόλαδο

1 κουτ.σούπας μέλι

Αλάτι

 

Εκτέλεση

Βάζετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μπλέντερ και τα χτυπάτε λίγο.

Βράζετε το Πλιγούρι Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ζεματίζετε τις τομάτες, τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε λωρίδες.

Σε τέσσερα μπολ τοποθετείτε στο κέντρο το βρασμένο πλιγούρι. Περιχύνετε με 3 κουτ. σούπας σάλτσα, προσθέτετε λίγο αλάτι και ανακατεύετε. Γύρω γύρω σε κάθε μπολ μοιράζετε το κρεμμύδι, το μαϊντανό, τις τομάτες και τα αγγούρια. Εάν θέλετε περιχύνετε με λίγη ακόμα σάλτσα. Σερβίρετε.

image