×
×
Buddha bowl με Πλιγούρι Fytro, Κοτόπουλο, Πορτοκάλι και Σάλτσα Φέτας
Υλικά

150 γρ. Πλιγούρι Fytro
2 κομμάτια στήθος κοτόπουλο
3 κόκκινες ψητές πιπεριές ψιλοκομμένες
2 πορτοκάλια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες (μόνο τη σάρκα)

για τη Σάλτσα Φέτας:
100 γρ. φέτα
50 ml (1/4 φλιζ.τσαγιού) φυτικό ρόφημα σόγιας
2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση

Βάζετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μπλέντερ και τα χτυπάτε λίγο.

Βράζετε το Πλιγούρι Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.  Σοτάρετε το κοτόπουλο και από τις 2 πλευρές και το ψήνετε στο φούρνο στους 180° C για 20 λεπτά.

Σε τέσσερα μπολ τοποθετείτε στο κέντρο το βρασμένο πλιγούρι. Περιχύνετε με 3 κουτ. σούπας σάλτσα, προσθέτετε λίγο αλάτι και ανακατεύετε. Γύρω γύρω σε κάθε μπολ μοιράζετε το κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές, τις πιπεριές, και το πορτοκάλι. Εάν θέλετε περιχύνετε με λίγη ακόμα σάλτσα. Σερβίρετε.

Buddha bowl με Πλιγούρι Fytro, Κοτόπουλο, Πορτοκάλι και Σάλτσα Φέτας