Για 6 φορμάκια
150 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Ολικής Άλεσης Fytro
2 αυγά
180 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
1 μπανάνα (100 γρ.)
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη Fytro
1 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
25 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
60 γρ. φυστικοβούτυρο
50 γρ. Κουβερτούρα με 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Πολτοποιείτε την μπανάνα.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά με σύρμα χειρός.
Προσθέτετε στο μπολ τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro, το γάλα, την μπανάνα και συνεχίζετε το χτύπημα.
Στο τέλος ρίχνετε τις Νιφάδες Βρώμης Ολικής Άλεσης Fytro, το Κακάο και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τα φουντούκια και ανακατεύετε καλά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C στον αέρα.
Μοιράζετε το μίγμα σε έξι ατομικά φορμάκια, τα οποία έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει.
Από πάνω μοιράζετε το φυστικοβούτυρο και βάζετε από ένα κομμάτι Κουβερτούρα με 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Ψήνετε για περίπου 20 λεπτά.