×
×
image
2016 Μάρτιος – Fytro: το μυστικό για νόστιμες, υγιεινές και νηστίσιμες συνταγές

Για κάθε σύγχρονη γυναίκα η περίοδος της Σαρακοστής εξελίσσεται συχνά σε πονοκέφαλο! Η απουσία κάποιων ομάδων τροφίμων όπως το κρέας από το καθημερινό διαιτολόγιο, μοιάζει ιδιαίτερα περιοριστική και έτσι αναζητά ιδέες και συνταγές που θα συνδυάζουν την ποικιλία, τη νοστιμιά και την υγιεινή διατροφή για όλη την οικογένεια.

Αν ανήκετε λοιπόν κι εσείς σ’ αυτή την κατηγορία, σκεφτείτε… Fytro! Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση θρεπτικών, υγιεινών προϊόντων, που επιτρέπουν στον οργανισμό να αξιοποιήσει τα οφέλη της νηστείας και της αποτοξίνωσης, εξασφαλίζοντας τα ημερήσια απαραίτητα αποθέματά του σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία,

Με την Fytro έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νόστιμες, νηστίσιμες και θρεπτικές συνταγές μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που εξασφαλίζουν γεύση και θρεπτικότητα, όπως Πλιγούρι, Δημητριακά, ή Βρώμη. Χάρη στις φυτικές ίνες, τα περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες, τα προϊόντα αυτά θα σας βοηθήσουν να ετοιμάζετε ένα καθημερινό ισορροπημένο διατροφολόγιο.

Ιδιαίτερα την περίοδο της νηστείας, με τα προϊόντα Σόγιας Fytro εξασφαλίζουμε την απαραίτητη για τον οργανισμό πρόσληψη πρωτεϊνών, αντικαθιστώντας τις ζωικές με φυτικές πρωτεΐνες. H Fytro προτείνει:  

  • Ρόφημα Σόγιας με Ασβέστιο: αποτελεί μία θρεπτική, εναλλακτική πρόταση για το πρωινό και για κάθε μαγειρική χρήση. Είναι 100% φυτικό προϊόν, δεν περιέχει λακτόζη, δεν περιέχει γλουτένη, είναι πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες και αποτελεί πηγή ασβεστίου.
  • Σόγια Κεμπάπ και Σόγια Κιμάς Fytro: αποτελούν γευστική λύση, πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, κάλιο και πηγή μαγνησίου. Το κάλιο και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος.