300 γρ. σαρδέλες
100 γρ. λιαστή τομάτα
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένος
50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
1/2 συσκευασία Πλιγούρι Fytro
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) άσπρο κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί μαζί με τα ψιλοκομμένα αρωματικά, τη λιαστή τομάτα, το κρασί, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ˚C στον αέρα, για 15-20 λεπτά. Ετοιμάζουμε το πλιγούρι, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σερβίρουμε κόβοντας τις σαρδέλες στη μέση και συνοδεύοντας το ψάρι με το πλιγούρι και τις λιαστές τομάτες.