Για το φύλλο:
600 γρ., 4 4/5 φλιτζ. τσαγιού Αλεύρι
50 ml ¼ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
νερό (όσο πάρει)
Για τη γέμιση:
1.100 ml 5 ½ φλιτζ. τσαγιού γάλα
250 γρ., 1 ¼ φλιτζ. τσαγιού Πλιγούρι Fytro
400 γρ. φέτα
250 γρ. γραβιέρα
2 αυγά
Αφήνετε να βράσουν 900 ml γάλα με το Πλιγούρι Fytro (να πιει το ½ υγρό και το αποσύρετε από τη φωτιά για να απορροφήσει και το υπόλοιπο υγρό). Προσθέτετε τη φέτα, τη γραβιέρα και τα αυγά. Τα ανακατεύετε όλα μαζί.
Για το φύλλο, αναμιγνύετε τα υλικά και ζυμώνετε μέχρι το ζυμάρι να γίνει λείο. Ανοίγετε 4 φύλλα.
Τοποθετείτε ένα στη βάση και μοιράζετε τη γέμιση σε τρεις στρώσεις με ενδιάμεσα φύλλα. Τέλος σκεπάζετε την πίτα με το τέταρτο φύλλο. Περιχύνετε με 200 ml γάλα, λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε σε αντιστάσεις στους 180°C.