200 γρ. φράουλες
70 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη Fytro
200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
50 γρ. (2 κουτ. σούπας) γιαούρτι
4 φύλλα Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
10 φύλλα μέντας
200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
40 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ποτό φραγκοστάφυλλο
Λίγη βανίλια
1 lime
Βάζετε τα φύλλα Zελατίνης ΓΙΩΤΗΣ σε λίγο κρύο νερό για 15 λεπτά να μαλακώσουν.
Πολτοποιείτε τις φράουλες και ανακατεύετε τον πουρέ με το τυρί κρέμα, τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro και το χυμό από το lime.
Ζεσταίνετε το ποτό φραγκοστάφυλλο και προσθέτετε τη ζελατίνη αφού τη στραγγίξετε. Ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν. Προσθέτετε τη ζελατίνη στο μείγμα του πουρέ, μοιράζετε το μείγμα σε ατομικά 5-6 ατομικά φορμάκια και τα βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε μισό φλιτζάνι τσαγιού νερό και τη ζάχαρη και τα βάζετε στη φωτιά να βράσουν. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη βανίλια, το γιαούρτι και τα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα.
Ξεφορμάρετε τη μους φράουλα και σερβίρετε με τη σάλτσα.