Για τη γέμιση:
1 κιλό μήλα
50 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro (για πασπάλισμα)
Λίγη κανέλα
Για τη ζύμη:
170 γρ. Aλεύρι για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
80 γρ. μαργαρίνη
80 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
1 μικρό αυγό
20 γρ. καρύδι τριμμένο
Για τη ζύμη:
Ανακατεύετε τα υλικά και βάζετε τη ζύμη στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. Βουτυρώνετε μία φόρμα (διαμέτρου 23 cm) και πασπαλίζετε τον πάτο με 50 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro.
Για τη γέμιση:
Κόβετε τα μήλα σε φέτες και τα απλώνετε σε 1 στρώση στη φόρμα. Πασπαλίζετε με λίγη κανέλα. Τα ψήνετε στους 250°C για 35 λεπτά. Ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο και το απλώνετε πάνω στα μήλα. Ψήνετε για άλλα 30 λεπτά στους 200°C.