5 μήλα
1 πακέτο σφολιάτα
160 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
80 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
50 ml κονιάκ
120 γρ. κρέμα γάλακτος για το γαρνίρισμα
Λίγη φρέσκια μέντα για το ντεκόρ
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε τέταρτα. Βάζουμε σε ατομικές φόρμες τάρτας τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro και λίγο βούτυρο. Τοποθετούμε τα μήλα σε σειρά μέσα στη φόρμα κάνοντας κυκλικά μια βεντάλια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C μέχρι να μαραθούν τα μήλα.
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και κόβουμε δίσκους στην ίδια διάσταση με τις φόρμες. Τοποθετούμε τη σφολιάτα πάνω από τα μήλα και κάνουμε μερικές τρύπες με ένα πιρούνι. Αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα. Αναποδογυρίζουμε τη ψημένη τάρτα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και γαρνίρουμε στο κέντρο κάθε τάρτας.
Τέλος τοποθετούμε λίγα φύλλα μέντας για ντεκόρ.