120 γρ. Πίτυρο Βρώμης Fytro
50 γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
30 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
90 ml ανθρακούχο νερό
1 κουτ. γλυκού κανέλα
50 γρ. μέλι
1 ½ κουτ. γλυκού Μαύρη Ζάχαρη Fytro
70 γρ. μαργαρίνη light
50 γρ. σοκολάτα υγείας
Λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας σε μπεν-μαρί και προσθέτουμε τη μαργαρίνη. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του νερού. Ανακατεύουμε και σιγά σιγά στάζουμε το νερό μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα. Ρίχνουμε και τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη ανακατεύοντας όλο το μίγμα.
Το πλάθουμε σε μπαστουνάκι και το αφήνουμε για λίγες ώρες στο ψυγείο να σφίξει.
Το κόβουμε σε ροδέλες και ψήνουμε σε βουτυρωμένο ταψί στους 180 °C για 20 με 30 λεπτά.