150 γρ. Πλιγούρι Fytro
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
200 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση
1 ρόδι καθαρισμένο
Τυρί κρέμα για το σερβίρισμα
για τη Σάλτσα Ντομάτας:
1 τομάτα τριμμένη στον τρίφτη
100 ml ( 1/2 φλιτζ.τσαγιού) ελαιόλαδο
Αλάτι
3 κουτ. σούπας ξίδι
Βάζετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μπλέντερ και τα χτυπάτε λίγο.
Βράζετε το Πλιγούρι Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας .Σε τέσσερα μπολ τοποθετείτε στο κέντρο το βρασμένο πλιγούρι. Περιχύνετε με 3 κουτ. σούπας σάλτσα και ανακατεύετε.
Γύρω γύρω σε κάθε μπολ μοιράζετε τις πιπεριές, το ρόδι και τα τοματίνια. Εάν θέλετε περιχύνετε με λίγη ακόμα σάλτσα. Σερβίρετε.