1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι Sweet & Balance (ή απλό ΓΙΩΤΗΣ)
100 γρ. γιαούρτι με 0% λιπαρά
40 γρ. Muesli Fytro
70 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες.
Φράουλες ολόκληρες και κομμένες στη μέση για τη διακόσμηση
Αραιώνουμε το ζελέ σε 300 ml βραστό νερό, και μοιράζουμε το μίγμα στη μέση. Στο πρώτο μισό βάζουμε 150 ml νερό και στο άλλο μισό ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μούσλι, και 70 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες.
Παίρνουμε το πρώτο μισό (που είναι σκέτο ζελέ σε νερό) και το χωρίζουμε εκ νέου σε 2 ίσα μέρη. Το πρώτο μέρος το τοποθετούμε στον πάτο ενός ψηλού ποτηριού και βυθίζουμε μία ολόκληρη φράουλα. Κάνουμε το ίδιο για κάθε ποτήρι (περίπου 6 κολονάτα ποτήρια συνολικά).
Βάζουμε στο ψυγείο το ποτήρι μέχρι να πήξει το ζελέ. Στην συνέχεια προσθέτουμε από πάνω το μίγμα (γιαούρτι και Muesli Fytro), σε κάθε ποτήρι.
ΠΡΟΣΟΧΗ: το μίγμα γιαούρτι και Muesli Fytro πρέπει να είναι κρύο αλλά όχι παγωμένο! Αφού το μίγμα παγώσει εκ νέου στο ποτήρι, προσθέτουμε και το υπόλοιπο ζελέ μαζί με φράουλες κομμένες στη μέση. Βάζουμε στο ψυγείο για τρίτη φορά. Σερβίρεται κρύο.