×
×
Ζελέ Ανανά με Γιαούρτι και Νιφάδες
Υλικά

1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
340 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά
60 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
Μία κονσέρβα ανανά

Εκτέλεση

Αραιώνετε τους 2 φακέλους ζελέ σε 400 ml βραστό νερό. Μοιράζετε το μίγμα στη μέση.  Στο μισό, προσθέτετε το γιαούρτι και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro. Το ανακατεύετε καλά να γίνει ομοιόμορφο μίγμα και το κρατάτε στο ψυγείο.

Στο άλλο μισό προσθέτετε 300 ml νερό κρύο. Το ανακατεύετε και το ρίχνετε σε μια μακρόστενη φόρμα, προσθέτοντας επιπλέον κομμάτια ανανά. Τοποθετείτε τη φόρμα στο ψυγείο και περιμένετε να πήξει το μίγμα. Στη συνέχεια μοιράζετε το μίγμα με το γιαούρτι και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και ξαναβάζετε στο ψυγείο.

Όταν κρυώσει ξεφορμάρετε, βυθίζοντας τη φόρμα για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και αναποδογυρίζοντάς την. Σερβίρετε αμέσως.

Ζελέ Ανανά με Γιαούρτι και Νιφάδες