×
×
Σούπα Βελουτέ με Σπανάκι και Σόγια Κεμπάπ Fytro
Υλικά

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
500 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) ζωμός λαχανικών
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό ρόφημα σόγιας
200 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Σόγια Κεμπάπ Fytro
60 γρ. (3 κουτ. σούπας) μαργαρίνη
40 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
5 γρ. (1 κουτ. σούπας) μίγμα μπαχαρικών
αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και τη μισή μαργαρίνη και τσιγαρίζετε τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι. Προσθέτετε τον ζωμό και βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Τα βάζετε στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε. Προσθέτετε το φυτικό ρόφημα σόγιας, τα αρωματικά και το αλάτι.

Βάζετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro να μουλιάσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στραγγίζετε καλά.

Το σοτάρετε στην υπόλοιπη μαργαρίνη, πασπαλίζετε με τα μπαχαρικά και το προσθέτετε στη σούπα.

Σούπα Βελουτέ με Σπανάκι και Σόγια Κεμπάπ Fytro