Για τη γέμιση:
150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
150 γρ. πράσο
250 γρ. κρεμμύδι ξερό
450 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο σε φύλλα
250 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
500 γρ. ντομάτες σε φέτες
Για τον κιμά:
100 γρ. Κιμάς Σόγιας Fytro
120 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
Για τη ζύμη της τάρτας:
1/2 κιλό (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) αλάτι
200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
120 ml (2/3 φλιτζ. τσαγιού) λευκό κρασί
5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
Για τη ζύμη της τάρτας:
Ζυμώνετε τα υλικά και προσθέτετε λίγο νερό ή αλεύρι ανάλογα με την εμφάνιση (η ζύμη δεν θα πρέπει να κολλάει στα χέρια). Την αφήνετε 1 ώρα να ξεκουραστεί. Ανοίγετε τη ζύμη και την απλώνετε σε ταρτιέρα διαμέτρου 26 εκατοστών.
Για τη γέμιση:
Σοτάρετε στο ελαιόλαδο, το πράσο και το κρεμμύδι. Ρίχνετε το σπανάκι και ανακατεύετε μέχρι να πιει τα υγρά του. Προσθέτετε το καλαμπόκι. Ετοιμάζετε τον Κιμάς Σόγιας Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σβήνετε με το κρασί προσθέτετε το κρεμμύδι, αλάτι , πιπέρι και τη μουστάρδα και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.
Απλώνετε στη ζύμη τη γέμιση και τοποθετείτε τις φέτες τομάτας από πάνω. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C στον αέρα για μισή ώρα περίπου.