×
×
Stir Fry Noodles με Σόγια Κεμπάπ Fytro και Λαχανικά
Υλικά

Για 4 άτομα

120 γρ. Σόγια Κεμπάπ Fytro
500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζωμό λαχανικών
200 γρ. noodles
2 κουτ. σούπας ηλιέλαιο
2 κουτ. σούπας σησαμέλαιο
1/2 κόκκινη πιπεριά (κομμένη σε μπαστουνάκια)
1/2 κίτρινη πιπεριά (κομμένη σε μπαστουνάκια)
60 γρ. άσπρα μανιτάρια (κομμένα σε φέτες)
1/2 καρότο (κομμένο σε μπαστουνάκια)
1/2 κολοκυθάκι (κομμένο σε μπαστουνάκια)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
6 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας (soy sauce)
4 κουτ. σούπας fish sauce
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζετε σε μία κατσαρόλα 2 φλιτζ. τσαγιού ζωμό λαχανικών μαζί με τη Σόγια Κεμπάπ Fytro και τα αφήνετε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε στην άκρη για 10 λεπτά.
Όταν η Σόγια Κεμπάπ Fytro είναι έτοιμη, τη σουρώνετε, την ξεπλένετε με άφθονο νερό και τη στύβετε πολύ καλά με τα χέρια σας.
Σε μία άλλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα noodles για 3 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από την κατσαρόλα και τα σουρώνετε πολύ καλά.
Τοποθετείτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ηλιέλαιο μαζί με το σησαμέλαιο.
Σοτάρετε τις πιπεριές μαζί με τα μανιτάρια και τη Σόγια Κεμπάπ Fytro για 1-2 λεπτά, προσθέτετε το καρότο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά. Προσθέτετε το κολοκυθάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 1-2 λεπτά.
Σβήνετε με τον υπόλοιπο ζωμό λαχανικών, προσθέτετε τα noodles, τη σάλτσα σόγιας, τη fish sauce και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε ατομικά μπολ και πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

Stir Fry Noodles με Σόγια Κεμπάπ Fytro και Λαχανικά