×
×
Stir fry με Σόγια Κεμπάπ Fytro
Υλικά

Για το κεμπάπ:
1 φλιτζ. τσαγιού Σόγια Κεμπάπ Fytro
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
20 γρ. (4 κουτ. σούπας) σησαμέλαιο
20 γρ. (4 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι
1 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
1 κουτ. γλυκού τζίντζερ τριμμένο
αλάτι
πιπέρι

Για το stir fry:
400 γρ. μπρόκολο βρασμένο
200 γρ. καρότα
1 ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
250 γρ. κολοκυθάκια
130 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα σόγιας (soy sauce)
30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
20 γρ. (4 κουτ. σούπας) σησαμέλαιο
225 γρ. noodles
1 κουτ. γλυκού τζίντζερ
1 κουτ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
αλάτι
πιπέρι
2 κουτ. σούπας μαύρο σουσάμι
2 κουτ. σούπας μαϊντανό

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και το σησαμέλαιο.
Σοτάρετε το κρεμμύδι και στη συνέχεια τη Σόγια Κεμπάπ Fytro.
Προσθέτετε τα μπαχαρικά , λίγο νερό και σιγοβράζετε για περίπου μισή ώρα.
Για το stir fry, κόβετε τα λαχανικά σε λεπτές διαγώνιες φέτες.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και το σησαμέλαιο και σοτάρετε τα λαχανικά.
Ρίχνετε το τζίντζερ, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και τη σάλτσα σόγιας.
Μαγειρεύετε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ανακατεύετε τα λαχανικά με τα noodles, τη Σόγια Κεμπάπ Fytro και τον μαϊντανό.
Σερβίρετε και πασπαλίζετε με μαύρο σουσάμι.
Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε λίγη ακόμα σάλτσα σόγιας κατά το σερβίρισμα.

Stir fry με Σόγια Κεμπάπ Fytro