Για την μπολονέζ:
1 φλιτζ. τσαγιού Σόγια Κιμά Fytro
20 γρ. κρεμμύδι ξερό
20 ml (2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
10 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
10 γρ. πιπεριά πράσινη
1/2 σκελίδα σκόρδο
1 ξύλο κανέλας
1 φύλλο δάφνης
20 ml (4 κουτ. σούπας) κρασί κόκκινο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
40 γρ. πελτέ τομάτας
50 γρ. Passata Bio-Organic
1 πακέτο σπαγγέτι
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
Λίγο βασιλικό
Ετοιμάζετε τη Σόγια Κιμά Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ετοιμάζετε τον κιμά:
Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο μαζί με το κιμά μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά από την κατσαρόλα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Σβήνετε με το κρασί, αφήνετε να εξατμιστεί λίγο και μετά ρίχνετε τον πελτέ τομάτας μαζί με την Passata Bio-Organic και τα μπαχαρικά. Προσθέτετε 2 φλιτζάνια τσαγιού νερό ή ζωμό λαχανικών, εάν έχετε, και αφήνετε να βράσουν για 30- 45 λεπτά.
Στο τέλος δοκιμάζετε τον κιμά και εάν έχει μαλακώσει κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ετοιμάζετε τα σπαγγέτι:
Βράζετε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Τα σουρώνετε και τα ανακατεύετε με τον έτοιμο κιμά.
Πριν σερβίρετε προσθέτετε ψιλοκομμένα τα φρέσκα μυρωδικά.