Για την πίτα:
200 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
20 γρ. λιναρόσπορος
½ κύβο Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ
Αλάτι
Για τη Σόγια Κεμπάπ Fytro:
1/2 σακουλάκι Σόγια Κεμπάπ Fytro
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 βάζο Passata Bio-Organic
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Aλάτι
Πιπέρι
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κύμινο
Για τη σάλτσα τυριού:
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
100 γρ. τυρί κίτρινο νηστίσιμο
Για τη γαρνιτούρα:
Φύλλα πράσινα φρέσκου κρεμμυδιού
Παγωμένο νερό με παγάκια
Βάζετε στο μπολ του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και το λιναρόσπορο. Τα ανακατεύετε στη χαμηλή ταχύτητα.
Διαλύετε την Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ στο Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, τα προσθέτετε στο μίξερ και συνεχίζετε το ζύμωμα, μέχρι η ζύμη να ξεκολλά από τα τοιχώματα του μίξερ. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τη Σόγια Κεμπάπ Fytro με μισό ελαιόλαδο. Προσθέτετε την Passata Bio-Organic και το νερό, μέχρι να καλύψει το κεμπάπ. Βάζετε το κύμινο και αφήνετε το μίγμα να σιγοβράσει και να πιει όλα τα υγρά, ώστε να χυλώσει ομοιόμορφα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Ψιλοκόβετε τα πράσινα φύλλα του φρέσκου κρεμμυδιού της γαρνιτούρας και τα αφήνετε μέσα σε πάγο με νερό, για να γίνουν σγουρά και δροσερά.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα τυριού, ζεσταίνοντας το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro. Στη συνέχεια, προσθέτετε το τριμμένο τυρί και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να λιώσει. Μετά το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει.
Χωρίζετε την ζύμη σε 8 ισομερή τμήματα και τα ανοίγετε, ώστε να σχηματίσετε στρογγυλές πιτούλες. Τις ψήνετε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Στο κέντρο κάθε πίτας βάζετε μία κουταλιά σάλτσας τυριού, μια γεμάτη κουταλιά κεμπάπ σόγιας, λίγο κρεμμυδάκι σγουρό και περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο.