Για την πίτα:
200 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό ρόφημα αμυγδάλου
20 γρ. λιναρόσπορος
½ κύβος Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ
αλάτι
Για τη Σόγια Κεμπάπ Fytro:
1/2 σακουλάκι Σόγια Κεμπάπ Fytro
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 βάζο passata
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κύμινο
Για τη σάλτσα τυριού:
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό ρόφημα αμυγδάλου
100 γρ. τυρί κίτρινο νηστίσιμο
Για τη γαρνιτούρα:
φύλλα πράσινα φρέσκου κρεμμυδιού
παγωμένο νερό με παγάκια
Βάζετε στο μπολ του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και το λιναρόσπορο. Τα ανακατεύετε στη χαμηλή ταχύτητα.
Διαλύετε τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ στο φυτικό ρόφημα αμυγδάλου τα προσθέτετε στο μίξερ και συνεχίζετε το ζύμωμα, μέχρι η ζύμη να ξεκολλά από τα τοιχώματα του μίξερ. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τη Σόγια Κεμπάπ Fytro με μισό ελαιόλαδο. Προσθέτετε την passata και το νερό, μέχρι να καλύψει το κεμπάπ. Βάζετε το κύμινο και αφήνετε το μίγμα να σιγοβράσει και να πιει όλα τα υγρά, ώστε να χυλώσει ομοιόμορφα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Ψιλοκόβετε τα πράσινα φύλλα του φρέσκου κρεμμυδιού της γαρνιτούρας και τα αφήνετε μέσα σε πάγο με νερό, για να γίνουν σγουρά και δροσερά.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα τυριού, ζεσταίνοντας το φυτικό ρόφημα αμυγδάλου. Στη συνέχεια, προσθέτετε το τριμμένο τυρί και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να λιώσει. Μετά το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει.
Χωρίζετε τη ζύμη σε 8 ισομερή τμήματα και τα ανοίγετε, ώστε να σχηματίσετε στρογγυλές πιτούλες. Τις ψήνετε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Στο κέντρο κάθε πίτας βάζετε μία κουταλιά σάλτσας τυριού, μια γεμάτη κουταλιά κεμπάπ σόγιας, λίγο κρεμμυδάκι σγουρό και περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο.