×
×
Σολομός με Σαφράν, Τζίντζερ και Σπαγγέτι Silueta Fytro
Υλικά

2 φέτες φρέσκος σολομός
1 κουτ. σούπας σαφράν (κρόκος Κοζάνης)
1/2 κουτ. σούπας τζίντζερ σε σκόνη
2 κολοκυθάκια
1 φλιτζ. τσαγιού φρέσκα μανιτάρια
1 συσκευασία Σπαγγέτι Siluetta Fytro
Αλάτι
Ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας βούτυρο
5 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο. Αλατίζουμε τις φέτες σολομού και τις ψήνουμε καλά. Προσθέτουμε ½ φλιτζ. τσαγιού νερό, το σαφράν, το τζίντζερ και την κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά.

Βράζουμε τα Σπαγγέτι Siluetta Fytro. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μικρά μπαστουνάκια και τα σοτάρουμε μαζί με τα ολόκληρα μανιτάρια, για λίγα λεπτά.

Ανακατεύουμε τα σπαγγέτι με τα σοταρισμένα λαχανικά και σερβίρουμε, συνοδεύοντας το ψάρι. Περιχύνουμε με τη σάλτσα σαφράν.

image