×
×
Σκουμπρί με Κρεμμύδια, Μελάσα και Κριθαράκι Σόγιας Fytro
Υλικά

300 γρ. σκουμπρί
1 κρεμμύδι  ξερό
20 γρ.(2 κουτ. σούπας ) Μελάσα Fytro
20 γρ. (3 κουτ. σούπας) σταφίδες ξανθές
1/2 κουτ. γλυκού δενδρολίβανο
1/2 συσκευασία Κριθαράκι Fytro
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζετε το Κριθαράκι Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αλατίζετε τα ψάρια και τα τηγανίζετε με το ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές. Προσθέτετε το δενδρολίβανο, το κρεμμύδι σε ροδέλες, τη Μελάσα Fytro και τις σταφίδες και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά.

Σερβίρετε το σκουμπρί με το Κριθαράκι και περιχύνετε με τη Σάλτσα Μελάσας.

 

 

image