×
×
Σκαλτσούνια με Μαρμελάδα
Υλικά

1 φάκελος Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
450 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) πούδρα αμύγδαλου
100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
1 κουτ. γλυκού ανθόνερο
300 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
80 γρ. (4 κουτ. σούπας) Μαρμελάδα Fytro της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τον αφήνετε να κρυώσει καλά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ζάχαρη άχνη και τη μαρμελάδα, ζυμώνετε καλά και ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο.

Κόβετε με την βοήθεια ενός ποτηριού στρογγυλά πιτάκια. Απλώνετε λίγη μαρμελάδα  και διπλώνετε σε σχήμα μισοφέγγαρου. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° αέρα για μισή ώρα περίπου.

Αφήνετε τα σκαλτσούνια να κρυώσουν και τα πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.

 

 

image