80-90 γρ. φακές
90 ml ελαιόλαδο
300 γρ. Ρύζι με Φλοιό Fytro
80-100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ. καρότο καθαρισμένο (κομμένο σε κύβους)
150 γρ. μανιτάρια (φρέσκα) καθαρισμένα (και πλυμένα)
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Κανέλα (1,5 γρ.)
Λίγο ξύδι
Λίγο αλάτι
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις φακές. Μετά το βράσιμο τις πλένουμε (προαιρετικά) και τις στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα με 600 ml νερό, λίγο αλάτι και το ελαιόλαδο, βράζουμε το Ρύζι με Φλοιό Fytro (το οποίο το έχουμε πλύνει), το κρεμμύδι, το καρότο και τα μανιτάρια.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο νερό στην πορεία. Μόλις βράσει το ρύζι, προσθέτουμε τις φακές, το μαϊντανό ψιλοκομμένο και την κανέλα. Ανακατεύουμε και βάζουμε πολύ λίγο ξύδι. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.