×
×
Ρυζογκοφρέτες Fytro με Σπανάκι και Αυγά Σκραμπλ
Υλικά

8 Ρυζογκοφρέτες Fytro
2 αυγά
25 ml (2 1/2 κουτ. σούπας) γάλα ή φυτικό ρόφημα βρώμης
250 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι

Για το γαρνίρισμα
8 τοματίνια
φύλλα μαϊντανού
ρίγανη

Εκτέλεση

Σε μια μικρή κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι με το μισό ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτετε το σπανάκι, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και αφήνετε να μαγειρευτούν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά, προσθέτετε το γάλα ή το φυτικό ρόφημα βρώμης, αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάτε με σύρμα χειρός. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το μίγμα με τα αυγά και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να ψηθούν.
Σε μια πιατέλα βάζετε τις Ρυζογκοφρέτες Fytro και από πάνω μοιράζετε το σπανάκι και τα αυγά. Πασπαλίζετε με ρίγανη και γαρνίρετε με τα τοματίνια κομμένα στη μέση και τα φύλλα μαϊντανού.

Ρυζογκοφρέτες Fytro με Σπανάκι και Αυγά Σκραμπλ