×
×
Ρεβιθοκεφτέδες με Πουρέ Ρεβιθιού Fytro
Υλικά

1 κουτί Πουρές Ρεβιθιού με Πατάτα Fytro
200 γρ. (2 μέτρια) κρεμμύδια
5 σκελίδες σκόρδο
ξύσμα από 2 λεμόνια
30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
4 κουτ. γλυκού κύμινο
λίγος φρέσκος δυόσμος
6 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
40 γρ. (7 κουτ. γλυκού) φρυγανιά τριμμένη
λίγος μαϊντανός
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Ρεβιθιού με Πατάτα Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και τον δυόσμο και τα βάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε τον Πουρέ Ρεβιθιού με Πατάτα Fytro και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνετε μέχρι το μίγμα να ξεκολλάει από το μπολ.
Τηγανίζετε σε ηλιέλαιο ή ψήνετε στους 180-220°C στις αντιστάσεις για 40 λεπτά.

Ρεβιθοκεφτέδες με Πουρέ Ρεβιθιού Fytro