×
×
Ψωμί με Φέτα, Ντομάτα και Ρίγανη
Υλικά

600 γρ. (5 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
200 γρ. (2½ φλιτζ. τσαγιού) Πίτυρο Βρώμης Fytro
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα ντομάτας
25 γρ. (1 κυβάκι) Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ
200 γρ. φέτα
100 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού ρίγανη

Εκτέλεση

Διαλύετε τη μαγιά σε ½  φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό και προσθέτετε όλα τα υλικά για τη ζύμη. Ζυμώνετε και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος για 1 ώρα περίπου, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Τη χωρίζετε σε 3 μέρη, τη βάζετε σε μακρόστενες φόρμες κέικ (10×30 εκατοστά), τις οποίες έχετε αλευρώσει, και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά περίπου.

image