300 γρ. ανάμεικτη πράσινη σαλάτα
2 πράσινα μήλα
3 κουτ. σούπας μαύρες σταφίδες
3 κουτ. σούπας λιαστή τομάτα ψιλοκομμένη
Για το dressing:
30 γρ. Μελάσα Fytro
80 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
40 γρ. ξίδι βαλσάμικο
10 γρ. (2 κουτ. σούπας) τζίντζερ
20 γρ. άνηθο
15 γρ. μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Βάζετε σε ένα μπλέντερ τη Μελάσα Fytro και όλα τα υπόλοιπα υλικά για το dressing και τα χτυπάτε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Καθαρίζετε και κόβετε τα μήλα σε κυβάκια.
Ρίχνετε σε ένα μπολ τη σαλάτα, τα μήλα, τις σταφίδες, τη λιαστή τομάτα και το dressing.
Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.