Για 6-8 άτομα
Για τον κιμά:
160 γρ. (2 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Σόγια Κιμάς Fytro
600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) έτοιμος ζωμός λαχανικών
10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
1 μικρό πράσο
1 κρεμμύδι ξερό
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πράσινη πιπεριά
4 κουτ. σούπας κάπαρη
2 κουτ. σούπας μαύρες σταφίδες
2 τομάτες
Για τα pizza rolls:
2 τεμάχια φρέσκιες έτοιμες ζύμες για πίτσα
250 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) μοτσαρέλα τριμμένη
250 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) κασέρι τριμμένο
150 γρ. σάλτσα για πίτσα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα τον ζωμό λαχανικών και βράζετε τη Σόγια Κιμά Fytro για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Σουρώνετε τη Σόγια Κιμά Fytro, την ξεπλένετε με άφθονο νερό και τη στύβετε πολύ καλά με τα χέρια σας.
Κόβετε σε κυβάκια την πιπεριά Φλωρίνης και την πράσινη πιπεριά, ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το πράσο και τρίβετε τις τομάτες.
Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με το πράσο και τις πιπεριές για 3-4 λεπτά.
Προσθέτετε την κάπαρη μαζί με τις μαύρες σταφίδες, συνεχίζοντας το σοτάρισμα για άλλα 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε τη Σόγια Κιμά Fytro μαζί με τις τριμμένες τομάτες και 1 φλιτζ. τσαγιού νερό και μόλις πάρει μία βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τον κιμά να σιγομαγειρευτεί μέχρι να δέσει. Αποσύρετε από τη φωτιά.
Σε ένα καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο ανοίγετε τις ζύμες της πίτσας και μοιράζετε τη σάλτσα για πίτσα, το τριμμένο κασέρι, από πάνω τη Σόγια Κιμά Fytro και τέλος τη μοτσαρέλα.
Τυλίγετε σε ρολό και κόβετε σε κομμάτια πάχους 3 δαχτύλων. Στη συνέχεια, τοποθετείτε τα κομμάτια σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, πιέζοντάς τα ελαφρά και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στις αντιστάσεις, για 14-16 λεπτά.