1 κουτί Πουρές Φάβας με Πατάτα Fytro
10 φύλλα κρούστας
60 γρ. λιαστή τομάτα
60 γρ. (1/2) κρεμμύδι
1 κουτ. σούπας φρέσκο θυμάρι
10 γρ. μαϊντανός
50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Φάβας με Πατάτα Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σοτάρετε το κρεμμύδι με 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Πολτοποιείτε την τομάτα και το κρεμμύδι και τα ρίχνετε στον πουρέ. Προσθέτετε τα μυρωδικά και ανακατεύετε.
Κόβετε τα φύλλα στη μέση, τα αλείφετε με το λάδι, τα διπλώνετε στα τέσσερα και τα βάζετε σε ατομικά φορμάκια. Μοιράζετε τον πουρέ στα φορμάκια και ψήνετε στους 180 °C για περίπου 25 λεπτά.