1 1/2 φλιτζ. τσαγιού Σόγια Κιμά Fytro
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι
1 1/2 φλιτζ. τσαγιού πολτό τομάτας
2 κουτ. σούπας σόγια sauce
2-3 κουτ. σούπας κρασί
αλάτι, πιπέρι
1 πακέτο πένες
1 φλιτζ. τσαγιού τυρί κίτρινο τριμμένο
1/4 φλιτζ. τσαγιού λάδι ή βούτυρο
Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι με το σκόρδο σε λάδι, μέχρι να αποκτήσει ένα ωραίο ξανθό χρώμα. Προσθέτετε βρασμένη και καλά στημένη Σόγια Κιμά Fytro, σύμφωνα με τις οδηγίες προετοιμασίας και ανακατεύετε για λίγη ώρα. Σβήνετε με τη σόγια sauce και με το κρασί και προσθέτετε το μαϊντανό, τη σάλτσα τομάτας, αλάτι και πιπέρι. Eπίσης, προσθέτετε και λίγο νερό, αν χρειαστεί.
Σιγοβράζετε το φαγητό μέχρι να μαλακώσουν και να ψηθούν καλά όλα τα υλικά. Για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, αφήνετε το φαγητό να μείνει με λίγη σάλτσα.