200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
150 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) μέλι
10 γρ. (2 κουτ. σούπας) χυμός λεμονιού
200 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) σουσάμι καβουρντισμένο
40 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) κορινθιακές σταφίδες
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) τριμμένη φρυγανιά
50 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα σε κομματάκια
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια σε κομματάκια
Βάζετε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη, το μέλι , το νερό και τον χυμό λεμονιού και τα βράζετε για 7 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.
Στρώνετε αντικολλητικό χαρτί σε ένα πυρίμαχο σκεύος, αλείφετε με λίγο σπορέλαιο και απλώνετε το μίγμα.
Πριν κρυώσει, το κόβετε σε κομματάκια και το αφήνετε να στεγνώσει καλά (τουλάχιστον 1 ημέρα).