1 κουτί Πουρές Φάβας με Πατάτα Fytro
4 μελιτζάνες
300 γρ. (3 μέτριες) τομάτες
200 γρ. (2 μέτρια) κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές Φλωρίνης
2 φρέσκα κρεμμύδια
λίγος μαϊντανός
λίγος δυόσμος
1 φλιτζ. τσαγιού γκούντα τριμμένο
15-20 γρ. (3-4 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
1/2 κύβος λαχανικών
αλάτι και πιπέρι
Διαλύετε τον κύβο σε 1 φλιτζ. τσαγιού βραστό νερό. Ξεπλένετε και ξεφλουδίζετε τις μελιτζάνες. Τις κόβετε στη μέση και χαράσσετε ελαφρά τη σάρκα τους. Τις ψήνετε για μισή ώρα περίπου.
Ψιλοκόβετε τα λαχανικά και αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε τα μυρωδικά και το ελαιόλαδο.
Μοιράζετε την γέμιση στις μελιτζάνες και περιχύνετε με τον ζωμό.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Φάβας με Πατάτα Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τον απλώνετε πάνω από τις μελιτζάνες. Πασπαλίζετε με το τυρί και ψηνετε στους 200°C για μισή ώρα και στους 220°C άλλα δεκαπέντε λεπτά.