150 γρ. ( 2 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
120 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
260 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα ή φυτικό ρόφημα βρώμης
5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
60 γρ. (3 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
2 αυγά
Για το ψήσιμο:
2-3 κουτ. σούπας μαργαρίνη
Για το σερβίρισμα:
Μαρμελάδα Φράουλα Fytro
2 κουτ. σούπας Νιφάδες Βρώμης Fytro
blueberries
Ρίχνετε σε ένα μπολ τα αυγά με την Καστανή Ζάχαρη Fytro και χτυπάτε με σύρμα χειρός. Προσθέτετε το γάλα ή το φυτικό ρόφημα βρώμης, τη βανίλια, το αλάτι, τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και χτυπάτε με ένα σύρμα χειρός.
Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, το προσθέτετε στο μίγμα και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζετε λίγη μαργαρίνη και όταν λιώσει ξεκινάτε να ψήνετε τα pancakes προσθέτοντας κάθε φορά μια κουταλιά της σούπας από το μίγμα. Ψήνετε και από τις δύο μεριές.
Για το σερβίρισμα:
Βάζετε 3-4 pancakes το ένα πάνω στο άλλο και απλώνετε ανάμεσά τους λίγη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro.
Γαρνίρετε από πάνω με τα blueberries και λίγες Νιφάδες Βρώμης Fytro.