150 γρ. κάσιους ωμά ανάλατα
1 βανίλια
120 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό ρόφημα της επιλογής σας
300 γρ. σμέουρα κατεψυγμένα
Μουλιάζετε τα κάσιους σε ζεστό νερό για περίπου 2 ώρες.
Τα σουρώνετε, τα ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπλέντερ μαζί με την Καστανή Ζάχαρη Fytro και τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάτε καλά.
Μεταφέρετε το παγωτό σε ένα μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και το χτυπάτε ξανά για να γίνει πιο αφράτο. Σερβίρετε.