4 αποξηραμένα βερίκοκα
2 κουτ. γλυκού λευκό καβουρδισμένο σουσάμι
100 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Σόγιας Fytro
ξυλάκι κανέλας για γαρνίρισμα και κανέλα τριμμένη
Χτυπάτε στο μπλέντερ το Ρόφημα Σόγιας Fytro με τις μισές Νιφάδες Βρώμης Fytro μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Προσθέτετε τις υπόλοιπες Νιφάδες Βρώμης Fytro και ανακατεύετε με ένα κουτάλι.
Μοιράζετε σε 4 βαζάκια και γαρνίρετε με ψιλοκομμένα αποξηραμένα βερίκοκα, καβουρδισμένο σουσάμι και κανέλα. Αφήνετε στο ψυγείο κατά τη διάρκεια της νύχτας, για τουλάχιστον 4 ώρες για να φουσκώσουν οι νιφάδες και να ομογενοποιηθούν οι γεύσεις.
Εναλλακτικά μπορείτε να ζεστάνετε το Ρόφημα Σόγιας Fytro, να προσθέσετε τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και να τις αφήσετε λίγο να φουσκώσουν. Μοιράζετε σε 4 ποτήρια, γαρνίρετε και σερβίρετε απευθείας.