4 αποξηραμένα βερίκοκα
2 κουτ. γλυκού λευκό καβουρδισμένο σουσάμι
100 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό ρόφημα σόγιας
ξυλάκι κανέλας για γαρνίρισμα και κανέλα τριμμένη
Χτυπάτε στο μπλέντερ το φυτικό ρόφημα σόγιας με τις μισές Νιφάδες Βρώμης Fytro μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Προσθέτετε τις υπόλοιπες Νιφάδες Βρώμης Fytro και ανακατεύετε με ένα κουτάλι.
Μοιράζετε σε 4 βαζάκια και γαρνίρετε με ψιλοκομμένα αποξηραμένα βερίκοκα, καβουρδισμένο σουσάμι και κανέλα. Αφήνετε στο ψυγείο κατά τη διάρκεια της νύχτας, για τουλάχιστον 4 ώρες για να φουσκώσουν οι νιφάδες και να ομογενοποιηθούν οι γεύσεις.
Εναλλακτικά μπορείτε να ζεστάνετε το φυτικό ρόφημα σόγιας, να προσθέσετε τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και να τις αφήσετε λίγο να φουσκώσουν. Μοιράζετε σε 4 ποτήρια, γαρνίρετε και σερβίρετε απευθείας.